Kære Kollega

Hvad angår muligheder og behandlingstilbud indenfor tandplejen er bevistheden blandt danske patienter støt stigende.

Dette gør på mange måder vores dagligdag nemmere såfremt vi kan imødekomme deres forventninger. I takt med, at flere advancerede behandlingstilbud indenfor kirurgi, bidfunktion og ortho bliver nemmere accepteret af vores patienter er der derfor et øget krav om, at vi som behandlere kan tilbyde flere hvis ikke alle former for disse behandlinger.

Dette kan være med til at skærpe vores faglige kompetencer, men det kan være en udfordring, at rumme og dygtiggøre sig på så mange områder.

 

Vi sender dig derfor et informationsbrev ud for at gøre opmærksom på os som din fremtidige samarbejdspartner indenfor de områder af dine behandlingstilbud som du gerne vil have ekstern hjælp til.

 

Vi tror på, at fremtidens tandpleje vil byde på mere samarbejde på tværs af klinikker og, at vi igennem korrekt samarbejde kan fastholde og tiltrække patienter.

Vi kan hjælper dig/jer med alt fra almindelig visdomstandsfjernelse, orthodonti, bidfunktionelle forhold og implantat behandling til mere komplicerede former for kirurgi, f.eks. knogle opbygning.


Vi har selv igennem mange år erfaret, at det er af største betydning, at kunne hjælpe vores patienter videre til den rigtige ekspertise og har nu samlet så mange kompetencer under samme tag, at vi ikke alene kan behandle vores egne patienter i samme hus uanset opgavens omgang, men samtidig hjælpe kolleger i området med selvsamme opgaver.

 

Det har vi fået rigtig god feedback på,

til glæde for behandler og vigtigst af alt – vores fælles patienter. 

Vi ser frem til at høre fra dig

Med venlig hilsen

Kim Berthelsen, Erling Valdimarsson og Jep Seeberg